HIPÒCRATES

Una de les frases cèlebres de Hipòcrates és “Que la teva medicina sigui la teva alimentació
Com a amants de gossos i gates, per tal de cuidar la seva salut hem de proporcionar-los una bona dieta! Així obtindran els nutrients necessaris per mantenir una bona qualitat de vida!

MÀRQUETING

No obstant, el mercat actual de les dietes per a animals de companyia no posa facilitats per a escollir un bon pinso. El màrqueting juga un paper important i sovint podem llegir conceptes com pinso natural, carn fresca, sense additius, sense cereals, vegans, “dieta barf.” Per saber exactament la qualitat nutricional de cada pinso necessitem informació relacionada amb la formulació nutricional da cada ingredient. Per a proporcionar-vos eines i consells, i poder escollir la millor dieta us destaquem els següents punts clau:

CONSELLS CLAU

1- Demanar consell veterinari segons raça, edat, activitat, pes, patologia clínica.
2- Demanar informació a la marca de pinso seguint la guia de l’associació internacional d’animals de companyia: Selecting-the-Best-Food-for-your-Pet   WSAVA GUIA NUTRICIONAL
3- Si vols proporcionar aliments cuinats, demana consell a un veterinari/a especialitzat en nutrició segons el col·legi europeu i/o americà de veterinaris nutricionistes. El teu veterinari habitual et pot facilitar contactes!

TERÀPIA DIETÈTICA XINESA

Com a veterinaris a Cubelles i promotors de la medicina tradicional xinesa integrada en la nostra pràctica habitual, sovint recomanem combinar un pinso de manteniment nutricionalment equilibrat i complementar-lo amb aliments cuinats saludables segons cada desequilibri de salut amb la teràpia dietètica de la medicina tradicional xinesa!

VETERINARI CUBELLES A RÀDIO CUBELLES

Us animem a escoltar i gaudir de la nostra entrevista a Ràdio Cubelles sobre alimentació per gats: